Bestelling, bezorging en facturering

Bestellen
U kunt de dranken in uw winkelmandje plaatsen. Daar kunt u ook de aantallen wijzigen. De dranken worden per 3 of 6 stuks verkocht. Met de afrekenknop gaat u naar de betaalpagina. De betaling verloopt via Ideal (Mollie Payments). Dit ziet u ook op uw factuur terug. De betaling gaat via een beveiligde pagina van de payment services.
Alle prijzen zijn inclusief BTW. De BTW wordt niet op de factuur vermeld aangezien wij een stichting zijn.

Bezorging
De bezorging is €7,50 voor Nuenen, Eindhoven, Helmond, Geldrop, Lieshout, Mierlo en Son en Breugel. De webwinkel selecteert dit op basis van uw postcode. Mocht u toch een bezorging buiten de regio willen dan kunt u dit bij familie of vrienden binnen de regio laten bezorgen of u kunt dit met ons overleggen via de contactpagina. Afhalen is niet mogelijk.
De wijnen worden door de Lions leden persoonlijk bij u thuis gebracht. Bij het afrekenen kunt u onderaan de bezorgdag aangeven. Dit zijn de volgende zaterdagen: 4 december, 18 december en 8 januari. Wij vragen op het bestelformulier naar uw mobiel telefoonnummer. Dit kunnen wij gebruiken als wij vragen hebben over de bezorging (bijvoorbeeld niet thuis of andere leverdag).

Verzendadres
Normaal gesproken is het factuuradres het verzendadres. Indien gewenst kunt u een ander verzendadres invoeren.
Dit geldt ook voor klanten buiten de gratis bezorgregio die hun bestelling bij vrienden of familie willen laten afleveren. Vul hier wel uw eigen naam in, maar het adres waar het afgeleverd moet worden.

Zakelijk
Zakelijke klanten kunnen de bedrijfsnaam invoeren op het bestelformulier.

Factuur
Indien de betaling is afgerond ontvangt u een mail met daarin de factuur.

Voor vragen kunt u terecht op onze contactpagina.