Welkom op onze actie site

Steun onze goede doelen door een leuke aankoop of donatie!

Duurzame barbecue voor en bij het Weverkeshof​

Lionsleden gaan op zondag 12 juni voor u barbecueën voor het goede doel, in samenwerking èn met duurzame producten van Nuenense ondernemers.

Wie zijn Lions Club Nuenen?

Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien.

Mensen die Lion worden staan over het algemeen zelfstandig en zelfbewust in het leven en zijn graag bereid zich onbaatzuchtig in te spannen voor het goede doel. Dat doen ze bij voorkeur op vriendschappelijke basis met mensen van uiteenlopende beroepsgroepen. Door kennis te nemen van elkaars achtergrond en invalshoek bewijzen ze elkaar onderling ook een dienst.
De drie kernwaarden van de Lions zijn externe hulp, zelfontplooiing en vriendschap.

Lions Club Nuenen zet zich in voor de gemeenschap in het algemeen en Nuenen in het bijzonder. Lions Club Nuenen is opgericht op 7 december 1982 en en is ondergebracht in district 110CO van Lions Clubs International.

Meer informatie is terug te vinden op onze site nuenen.lions.nl

Contact

Via dit formulier kunt u elke vraag aan ons stellen over deze webshop, bestellingen of anderszins. 

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.

    Facebook feed
    1 year ago

    ‘Kindness’, of in het Nederlands ‘Vriendelijkheid’ is een van de motto’s van Lions 🦁. In Nederland zijn ruim 10.000 Lions in meer dan 430 Lionsclubs actief. Veel clubs zetten zich in voor lokale doelgroepen. Lionsclub Nuenen doet dat ... See more

    « 3 of 3 »