Welkom op onze actie site

Maak een sympathiek gebaar naar een mede Nuenenaar!

Groots georganiseerde wijnproeverij voor alle Nuenenaren

Dit jaarlijks terugkerende event brengt mooie initiatieven samen. Als eerste natuurlijk de gezelligheid van het samen proeven van een zorgvuldig samengesteld palet van prachtige wijnen, uit Van Eyck Wijnkelders onder vakkundige begeleiding van sommelier Thijs. Daarnaast de unieke kans om met de kennis die je die avond hebt opgedaan een mooie selectie wijn te kopen; voor jezelf of voor een ander.

Voor een goed doel

Van iedere doos wijn die wordt gekocht zal een bijdrage gaan naar “een sympathiek gebaar voor een andere Nuenenaar”. Die Nuenenaar die het op dit moment wat moeilijk heeft vanwege onzekere tijden.  We kennen allemaal wel iemand die we graag een hart onder de riem willen steken. Met de opbrengst van de wijnverkoop zullen kerstpresentjes worden samengesteld die persoonlijk worden uitgereikt. Ken jij iemand die zo’n warm gebaar verdient, laat het weten via wens@lionsnuenen.nl.

Wijnverkoop 2022

Bekijk onze wijnen van de wijnproeverij in onze webshop. 

De webshop zal tot 27 december actief zijn. Laatste bezorgdatum is 30 december.

Kaartverkoop Wijnproeverij 25 november

Datum
vrijdag 25 november

Tijdstip 
19:15u: ontvangst
19:30u-21:30u: wijnproeverij
en aansluitend is de wijnbar open

Locatie
John Geven Studio’s
Spegelt 45
5674 CE  Nuenen

Muzikale aankleding door trio “Bij Vlagen” 🎶🎶

De webshop met de wijnverkoop zal medio november actief zijn. 

Doneer direct

Kunt u niet aanwezig en wilt u toch (extra) bijdragen aan dit doel, dan kunt u onderstaand een donatie doen. 

Wie zijn Lions Club Nuenen?

Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien.

Mensen die Lion worden staan over het algemeen zelfstandig en zelfbewust in het leven en zijn graag bereid zich onbaatzuchtig in te spannen voor het goede doel. Dat doen ze bij voorkeur op vriendschappelijke basis met mensen van uiteenlopende beroepsgroepen. Door kennis te nemen van elkaars achtergrond en invalshoek bewijzen ze elkaar onderling ook een dienst.
De drie kernwaarden van de Lions zijn externe hulp, zelfontplooiing en vriendschap.

Lions Club Nuenen zet zich in voor de gemeenschap in het algemeen en Nuenen in het bijzonder. Lions Club Nuenen is opgericht op 7 december 1982 en en is ondergebracht in district 110CO van Lions Clubs International.

Meer informatie is terug te vinden op onze site nuenen.lions.nl

Contact

Via dit formulier kunt u elke vraag aan ons stellen over deze webshop, bestellingen of anderszins. 

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

  Facebook feed
  2 years ago

  ‘Kindness’, of in het Nederlands ‘Vriendelijkheid’ is een van de motto’s van Lions ?. In Nederland zijn ruim 10.000 Lions in meer dan 430 Lionsclubs actief. Veel clubs zetten zich in voor lokale doelgroepen. Lionsclub Nuenen doet dat ook. ... See more

  2 years ago

  « 3 of 3 »